PREMIERĂ Un bărbat care a provocat aterizarea de urgență a unui avion la Timișoara, trimis în judecată. Ce haos a creat în aeronavă

PREMIERĂ Un bărbat care a provocat aterizarea de urgență a unui avion la Timișoara, trimis în judecată. Ce haos a creat în aeronavă

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Premieră! Un bărbat care a provocat aterizarea de urgență a unui avion la Timișoara a fost trimis în judecată. Decizia a fost luată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Este vorba de Eduard-Leonard Marcopol, care este cercetat pentru comiterea infracțiunii de săvârșire de acte de violență psihică i fizică asupra unor persoane și asupra personalului navigant, aflate la bordul unui avion plin cu pasageri.

Incidentul s-a petrecut în august 2015, la ora 18.35, când bărbatul s-a îmbarcat la Bruxelles, într-o aeronavă cu destinația Otopeni-București. Însă, în timpul zborului, în momentul în care stewardesele serveau mâncare și băuturi, bărbatul a devenit reclacitrant și a început să jignească și să amenințe însoțitoarele de bord și o parte din pasageri.

De asemenea, după refuzul unei însoţitoare de bord de a-l servi cu alcool, bărbatul a devenit agresiv cu aceasta și a lovit-o. Pentru că comportamentul agresiv și amenințător al inculpatului a fost de natură să pună în pericol siguranța pasagerilor și a zborului, la ora 22.30, comandantul aeronavei a aterizat forţat pe aeroportul din Timişoara, unde inculpatul a fost debarcat cu ajutorul organelor poliţiei de frontieră.

Paguba creată companiei aeriene prin aterizarea forţată a aeronavei este în sumă de 10.000 euro, sumă cu care aceasta s-a constituit parte civilă în cauză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *