Pregătiri de iarnă, la Timișoara! Colterm continuă probele la rece

Pregătiri de iarnă, la Timișoara! Colterm continuă probele la rece

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Colterm continuă pregătirile pentru noul sezon de încălzire. Astfel, compania de termoficare a Timișoarei informează că, în următoarele zile, vor avea loc noi probe la rece, cu încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv a instalațiilor interioare ale imobilelor.

Concret, în cea de-a treia etapă, cuprinsă în intervalul 25 – 29 septembrie, sunt programate pentru probe: zona UMT (CT UMT); zona Freidorf (CT Freidorf); zona Gării de Nord (CT Dragalina); zona Traian-Piața Romanilor (PT Romanilor) și Bitolia-Torac (PT Torac).

Reiterăm rugămintea ca asociaţiile de locatari care încă lucrează la instalaţiile interioare şi au golit apa din instalaţii, să-şi finalizeze lucrările şi să permită încărcarea acestora în condiţii de siguranţă, atât pentru ei cât şi pentru vecini şi să nu mai efectueze lucrări care să necesite descărcarea lor. De asemenea, rugăm timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare să anunțe imediat eventualele probleme care pot apărea la contoarele de energie termică (cabluri rupte, termorezistențe distruse, contor inundat etc.) pentru a putea interveni pentru remedierea lor înaintea începerii sezonului de încălzire”, a transmis Colterm.

Clienții Colterm au la dispoziție numerele de telefon 0256 494 133 și 0752 309 800, care funcționează non-stop, sau pot face sesizări pe adresa e-mail: relatii@colterm.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *