Prefectul Mihai Ritivoiu se crede Zelenski de Timiș

Prefectul Mihai Ritivoiu se crede Zelenski de Timiș

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Are și județul Timiș un Zelenski al lui. Vorbim de prefectul PSD, Mihai Ritivoiu care, ieri seara, se filma la incendiul de la fosta fabrică de țigări de la Săcălaz…

Ca posibil candidat la fotoliul de primar al Timișoarei din partea PSD, Mihai Ritivoiu aleargă și el tare după imagine… Câteodată nu îi iese.

Incendiul de lângă Timişoara este în curs de stingere. Substanțele cu risc de explozie au fost izolate şi în prezent nu se înregistrează depăşiri ai parametrilor de calitate a aerului. Riscul a trecut. Felicit echipajele ISU pentru implicare şi dăruire”, scrie în descrierea filmării de pe pagina de Facebook a lui Mihai Ritivoiu.

În această dimineață, Zelenski de Timiș s-a dus din nou la locul incendiului. Locația nu avea autorizație la incendiu.

Update despre incendiul de la Săcălaz, la locația căruia am făcut acum o nouă deplasare. La fața locului mai este prezent un echipaj ISU pentru stingerea ultimelor focare mocnite. Suprafața incendiată este de aproximativ 9.000 metri pătrați. Au fost folosite 27 de autospeciale. Începând de astăzi de la prânz, după stingerea completă a focului, echipe de la ISU şi criminalişti de la IPJ vor demara cercetările (audieri, colectare de probe). Primele informații indică lipsa autorizației de securitate la incendiu şi lucrări neautorizate de compartimentare a clădirii. Am cerut exigență maximă organelor de control. Vă ținem la curent”, a scris Mihai Ritivoiu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *