Prea „veseli” de Paște

Prea „veseli” de Paște

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali aflați în patrulare au observat duminică, 8 aprilie, în ziua de Paște, doi tineri care stăteau într-o mașină ce părea abandonată, pe str. Nera, lângă Stadionul CFR.

Oamenii legii au trecut la legitimarea tinerilor, dar au observat că aceștia nu se exprimau coerent având o stare de amețeală. Asupra unuia dintre tineri a fost găsită o țigară confecționată manual, care conținea fragmente vegetale de culoare verde oliv, iar pe jos prin mașină erau plicuri goale de nylon. Tinerii au declarat că țigara conține etnobotanice și că sunt consumatori de astfel de substanțe de mai mulți ani.

Luni, 9 aprilie, polițiștii locali au observat în Parcul Botanic, pe o bancă, patru persoane care aveau un comportament gălăgios, una dintre ele consumând alcool. La controlul corporat sumar efectuat de polițiștii locali asupra unuia dintre tineri a fost găsită o cutie de mici dimensiuni în care se aflau fragmente vegetale de culoare verde olive.

În ambele situații au fost întocmite documentele pentru predarea substanțelor și preluarea cazurilor de către polițiștii din cadrul Brigazii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *