Prapad in Banat din cauza ploilor puternice: gospodarii inundate si drumuri blocate Video

Prapad in Banat din cauza ploilor puternice: gospodarii inundate si drumuri blocate Video

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Este prăpăd din cauza ploilor puternice în județele din vestul țării, în special în Caraș-Severin care se află, până la ora 24.00, sub cod roșu de inundații.

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Caraș-Severin informează că o viitură puternică s-a produs, în această seară, pe pârâul Slatina. Prin urmare, 40 de gospodării și mai multe străzi din localitatea Slatina Timiș au fost inundate, fiind solicitați să intervină 20 de pompieri militari cu patru motopompe transportabile și patru autospeciale.

De asemenea, drumul județean 582, între localitățile Brebu Nou și Slatina Timiș, a fost închis temporar urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Totodată, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a informat că mai mulți pomi au căzut pe drumul național 57B, între localitățile Prigor și Borlovenii Noi, din cauza vântului puternic, astfel că circulația a fost închisă  câteva ore.

Tot în această seară, o alunecare de teren s-a produs pe Aleea Zadei din orașul Reșița, fiind afectată o spălătorie auto. ISU Caraș-Severin informează că s-a surpat teren pe o linie de aproximatv 20-30 de metri.

Avertizare hidro cod roșu în județul Caraș-Severin. Imagini cu viitura surprinse în jurul orei 18 pe DN 6, între Caransebeș și Slatina Timiș. Acum se circulă în condiții normale. Adaptați viteza la condițiile de trafic!

Publicată de DRDP Timişoara pe 13 Iunie 2018

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *