Prânz cu preparate locale servit într-un cătun din Timiș. Are loc un nou eveniment Banat Brunch

Prânz cu preparate locale servit într-un cătun din Timiș. Are loc un nou eveniment Banat Brunch

Turiștilor pasionați de ieșiri în natură și produse tradiționale li se pregătește un nou eveniment gastronomic Banat Brunch. De data aceasta, acțiunea are loc în cătunul Bulza, din comuna timișeană Margina, sâmbătă, 21 mai.

Vă așteptăm la un Banat Brunch fără semnal J! Sub pădure, în liniștea unui sat unde mai locuiesc permanent doar 10 oameni, gazdele acestui eveniment vor pregăti pentru voi, între alte bunătăți, zamă de urzici și pită în cuptor, iar la desert – pancove cu dulceață din șpaiț. Pe cât de faine vor fi bucatele, pe atât de provocator se ajunge la ele. Pentru că drumul spre Bulza timișeană trece prin… Arad. Ori, dacă vă țin încălțările, Nea Ștefan e pregătit să vă ghideze într-o drumeție de două ore prin Pădurea Cășii, de la Coșteiu de Sus direct în curtea gazdelor”, transmit organizatorii.

Satul Bulza, situat în comuna Margina, este un loc de o frumusețe rară, unde poți ajunge cu mașina după ce – trecând prin orașul Făget – faci un ocol prin satele Birchiş, Căpâlnaş, Valea Mare şi Căprioara din judeţul Arad.

Masa va fi servită între orele 11.00 și 13.00, apoi turiștii sunt invitați la o plimbare pe drumul minei de aur. De asemenea, va fi vizitată și biserica de lemn Sf. Ioan Teologul, construită în anul 1820.

Taxa de participare la evenimentul gastronomic Banat Brunch este de 120 lei, iar înscrierile se pot face AICI!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *