PPU-SL Timiș și-a lansat candidatul pentru Primăria Lugoj

PPU-SL Timiș și-a lansat candidatul pentru Primăria Lugoj

- in Locale, Politica, Stiri
0

Miercuri, 29 iulie, în Parcul George Enescu din Lugoj, respectând normele de siguranță impuse în această perioadă, a avut loc lansarea candidatului PPU (social-liberal) Timiș pentru Primăria Lugoj, la alegerile locale din 27 septembrie, în persoana lui Teca Ion.

La eveniment au participat eurodeputata umanistă Maria Grapini, membri ai Biroului Județean al PPU-SL Timiș, precum și alți candidați ai partidului la alegerile locale din zona Lugojului. De asemenea, au fost prezenți și reprezentanți ai mediului de afaceri local, ai organizațiilor neguvernamentale, ai asociațiilor societății civile.

Vă propunem oameni noi, neimplicați până acum în politică, bine pregătiți în domeniile lor de activitate, dornici de implicare, hotărâți să vă prezinte o altfel de abordare! Cetățenii m-au întrebat de ce nu se respectă legile chiar de către guvern: legea privind alocațiile, pensiile, drepturile pacienților! Răspunsul a fost: ”Să luptăm împotriva abuzurilor și să cerem respectarea legii și a drepturilor cetățenești!”, a subliniat Maria Grapini.

Cu acest prilej, în mesajul său, Tecu a spus: ”Nu este normal ca cineva să rămână pe margine, numai să asiste. Vreau să mă implic este o datorie de onoare, o datorie morală față de Dumnezeu, care m-a ajutat să ajung în vârful unei piramide, unei structuri și vreau să-mi dezvolt principiile, alături de tânăra generație continuatoarea de mâine a societății”. Candidatul la Primăria Lugoj a amintit de obiectivele lui principale de acțiune: fluidizarea traficului, curățenia și spațiile verzi, dar și cultura și tradițiile, fiindcă prin cultură ne păstrăm identitatea și este pilonul care dăinuie.

Domnul Tecu a lucrat în armată, a fost comandatul garnizoanei de artilerie. A ieșit la pensie și și-a asumat să facă ceva pentru oameni. E absolut extraordinar, pentru că putea să stea frumos acasă și să nu se implice. A venit cumva pe sloganul nostru al Partidului Umanist și anume ”Implică-te, schimbarea vine de la tine!”. Acum, pentru campania asta am ales sloganul ”Stop abuzurilor!”, pentru că foarte multe sesizări primim de la cetățeni în acest sens. Îl susțin, este nou în politică, însă eu nu cred că vechimea în politică este importantă. De asemenea, este fundamental caracterul persoanei, principiile, corectitudinea. Domnul Tecu este un om organizat, iar așa cum a fost ca și comandant de garnizoană sunt convinsă că va putea să facă lucruri bune, alături de cetățeni. Îmi pun speranța că la Lugoj va apărea o schimbare. Noi, PPU-SL, vrem să contribuim la schimbarea de care avem atâta nevoie în România”, a fost mesajul eurodeputatei umaniste Maria Grapini din Timișoara, miercuri 29 iulie, la Lugoj.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *