Povestea merge mai departe la Pojejena! Petrecere de pomină data de sindicaliştii din Universitatea “Politehnica” Timişoara

Povestea merge mai departe la Pojejena! Petrecere de pomină data de sindicaliştii din Universitatea “Politehnica” Timişoara

- in Educatie, Locale, Slider, Stiri
0

Peste o sută de sindicalişti din Universitatea “Politehnica” Timişoara au petrecut ore în şir la baza SLUPT din Pojejena. Ca în fiecare an, la sfârşitul săptămânii trecute, lăutarii, grătarele şi gulaşul la ceaun au  întregit tradiţionala petrecere de la Pojejena. Gazdele au pus la bătaie bere, vin şi ţuică la discreţie. Pe malurile Dunării nu au existat restricţii de grade sau… funcţii. Femeile de serviciu au dansat cu profesorii universitari şi personalul auxiliar cu profesoarele.

În rol de gazde bune, dar şi de mari dansatori au fost Corneliu Podoleanu, preşedintele SLUPT, omul care a făcut minuni la baza sindicaliştilor de la Pojejena, secretarul general al SLUPT şi probabil viitorul preşedinte al sindicatului, Sebastian Duma şi vicepreşedintele naţional Alma Mater, Ilare Bordeaşu, profesorul care a înfiinţat baza de la Pojejena.

S-au simţit foarte bine la petrecerea sindicaliştilor de la Pojejena, omul de afaceri Dumitru Dinulescu, foarte probabil viitor senator PNL de Timiş, fostul preşedinte al CNS Cartel Alfa Timiş, Ştefan Gogoşanu, numeroşi profesori, foşti dascăli, dar şi personal din cele mai diverse categorii cotizante la sindicatul din UPT şi care lucrează în interiorul instituţiei.

Baza de la Pojejna nu este destinată doar unei părţi a sindicaliştilor. Toţi sindicaliştii din SLUPT pot veni în orice perioadă a anului la baza de la Pojejena şi pentru o sumă modică beneficiază de dotările de aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *