Pornesc vaporașele pe Bega

Pornesc vaporașele pe Bega

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

De astăzi la Timișoara repornește transportul cu vaporașele pe Bega. De asemenea, tot de astăzi vor fi disponibile bicicletele și trotinetele.

“Vaporașele vor reveni pe Bega în 6 martie, acestea urmând să circule în regim de transport public și de agrement. De luni până vineri, în fiecare săptămînă, vor cicula în regim de transport public (de la stația Ardealul până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de ambarcațiuni cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor), în intervalul orar 10:00 – 18:00. Noutatatea constă în faptul că, începând cu acest an, ambarcațiunile revin pe vechiul traseu, cuprins între stația Ardealul și Uzina de apă”, transmit reprezentanții Societății de Transport Public din Timișoara.

Graficele de circulație vor putea fi găsite în stații și pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro.

De asemenea, tot de sâmbătă, 6 martie, vor fi disponibile pentru publicul călător și cele peste 400 de biciclete și 97 de trotinete, ca alternative la transportul public. Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega. Trotienetele vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *