Pompierii timișeni prezenți la datorie și în noaptea dintre ani

Pompierii timișeni prezenți la datorie și în noaptea dintre ani

- in Actualitate, Eveniment, Stiri
0

Pompierii timișeni au fost prezenți la datorii și în noaptea dintre ani. Astfel, aceștia au fost solicitați și au intervenit la 258 de intervenții și misiuni specifice.

În acest sfârșit de săptămână, pompierii au intervenit pentru stingerea a șase incendii, au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile PSI necesare la opt accidente rutiere și au intervenit pentru deblocarea a două uși pentru a asigura accesul. Cele mai multe intervenții au fost pentru acordarea primului ajutor medical, astfel echipajele SMURD au răspuns la 116 solicitări.

Pe lângă intervențiile zilnice, pompierii din cadrul celor 7 subunități de intervenție, au desfășurat 87 de activități de informare preventivă și verificări la unitățile sanitare. Rolul acestor activități a fost de a conștientiza populația cu privire la măsurile de prevenire atât a incendiilor, cât și a răspândirii virusului SARS CoV2, dar și de suport pentru unitățile sanitare în prevenirea incendiilor. De asemenea, în această perioadă, pompierii militari au efectuat 30 de verificări la persoanele aflate în carantină sau izolare. Având în vedere numărul mare de accidente la care au fost solicitate să intervină echipajele de pompieri în acest weekend, facem apel la conducătorii auto să fie atenți la condițiile meteorologice și să adapteze viteza condițiilor de drum și vreme. Totodată, pentru prevenirea incendiilor la locuințe, respectați recomandările autorităților și asigurați un climat sigur pentru întreaga familie“, transmit reprezentanții ISU Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *