Polițistul timișorean Marius Mayer a pierdut lupta cu moartea. Ce s-a întâmplat

Polițistul timișorean Marius Mayer a pierdut lupta cu moartea. Ce s-a întâmplat

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0
marius mayer

Unul dintre cei mai apreciați polițiști din județul Timiș a pierdut lupta cu moartea, în această dimineață. Marius Mayer, în vârstă de 42 de ani, era subcomisar în cadrul Serviciului Investigații Criminale de la Poliția Timiș. La începutul săptămânii trecute, a suferit un accident vasculaer cerebral, iar medicii l-au operat pe urgență în speranța că-i vor putea salva viața.

Din păcate, starea polițistului s-a agravat, ieri a intrat în moarte cerebrală, iar în această dimineață, în jurul orei 04.00, inima lui Marius Mayer a încetat să mă bată. În ultima săptămână, polițistul a fost internat în secția ATI a Spitalului Județean Timișoara.

Astăzi, la ora 4, Marius a decis să meargă să cerceteze alte meleaguri. Sunt absolut sigură că a simţit toată iubirea voastră şi pentru asta vă mulţumesc tuturor. Va fi înmormântat la Bozoşu Vechi, alături de tată şi bunici, probabil miercuri. Drum bun bibi!“, a scris soția lui Marius Mayer pe Facebook.

Marius Mayer a prins zeci de urmăriți internaționali, iar săptămâna trecută tocmai se întorsese dintr-o misiune din Anglia. Anul acesta, a fost decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *