Politistul din Timis ucis in misiune, condus pe ultimul drum

Politistul din Timis ucis in misiune, condus pe ultimul drum

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Durere de nedescris în familia polițistului din județul Timiș ucis în misiune. Cristian Amariei, care și-a dat viața în ultima sa misiune, a fost condus pe ultimul drum de peste o mie de oameni.

Slujba de înmormântare, la care au participat numeroși polițisti, precum și șeful Poliției Române, Ioan Buda, a avut loc la Recaș. Un sobor de preoți, în frunte cu mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, au săvârșit slujba. Persoanele apropiate polițistului au purtat zeci de coroane de flori.

Slujba de înmormântare a avut loc cu onoruri militare, iar la finalul ei, s-au tras salve de arme și au sunat sirenele mașinilor de Poliție. “Aș dori să-i duceți celui care a tras în Cristian o fotografie de la înmormântare, să vadă că n-a rănit un om, ci a rănit sute și mii de oameni. De aceea știu că autoritățile de stat se vor îngriji într-un fel de familie și tinere, ca fiu al acestui bărbat de cinste, îți încredințez această icoană cu Maica Domnului, cu pruncul în brațe, și atunci când toți din lumea aceasta vă vor părăsi, să știți că Maica Domnului nu vă va părăsi niciodată“, a spus mitropolitul Banatului.

Polițistul Cristian Amariei a fost înaintat în grad post-mortem și i-a fost conferită emblema de onoare a Poliției Române. Agentul ucis în misiune avea doar 43 de ani și a lăsat în urmă o soție și doi copii, de 15 și 7 ani. Cristian Amariei lucra în Poliție de peste 20 de ani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *