Polițiștii rutieriști au prins doi șoferi problemă: unul beat în Recaș, altul cu permisul de conducere suspendat în Timișoara

Polițiștii rutieriști au prins doi șoferi problemă: unul beat în Recaș, altul cu permisul de conducere suspendat în Timișoara

Polițiștii timișeni au prins doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Luni, 1 august, în jurul orei 22:53, polițiștii din Recaș au depistat pe strada George Coșbuc din oraș, un bărbat de 36 de ani, care a condus sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot luni, 1 august, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au oprit pentru control pe strada Eternității, un autovehicul condus de un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *