Polițiștii locali și angajați ai STPT au strâns 90 de saci de gunoaie de pe malul canalului Bega

Polițiștii locali și angajați ai STPT au strâns 90 de saci de gunoaie de pe malul canalului Bega

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Efective mărite de polițiști locali, în colaborare cu reprezentanți ai Societății de Transport Public Timișoara, au demarat, în cursul acestei dimineți, o amplă acțiune de ecologizare pe malurile Canalului Bega, desfășurată, așa cum a mai organizat și în anii anterior,.

Acțiunea s-a desfășurat de la Uzina de Apă până la Podul din zona Piața Maria, fiind strânse deșeurile aruncate pe maluri, sub poduri și în stațiile STPT care au fost de asemenea igienizate. În câteva ore, efectivele care au participat la acțiune au strâns peste 90 de saci cu deșeuri.

De-a lungul anilor trecuți, polițiștii locali aflați în timpul liber au organizat și participat pe bază de voluntariat la mai multe acțiuni de ecologizare, devenite deja tradiție, acțiuni organizate pe cartiere și pe malurile Begăi, cu intenția de a conferi orașului nostru un aspect demn de un oraș european, dar și de a fi luați drept exemplu și de reprezentanții altor instituții și organisme care să organizeze astfel de acțiuni“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *