Polițiștii locali s-au întâlnit cu studenții să le vorbească despre activitățile pe care le pot și pe care nu le pot desfășura în campus

Polițiștii locali s-au întâlnit cu studenții să le vorbească despre activitățile pe care le pot și pe care nu le pot desfășura în campus

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Reprezentanți ai Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara s-au aflat, ieri după-amiază, la o discuție cu studenții din cadrul  Universității de Științele Vieții “Regele Mihai I”, organizată în baza unui parteneriat cu unitatea de învățământ superior.

După ce prorectorul universității, conf.dr. Petru Eugen Merghes, le-a expus tinerilor regulamentul intern și le-a vorbit despre activitățile pe care le pot și pe care nu le pot desfășura în campus, reprezentanții Poliției Locale Timișoara i-au asigurat pe studenți de sprijinul lor ori de câte ori se confruntă cu situații care le pot pune viața și sănătatea în pericol, cu atât mai mult cu auditoriul a fost format din aproximativ 300 de studenți din anul I, care locuiesc în căminele studențești din campus.

Astfel, respectarea colegilor, cu toate cele ce decurg din viața în comun, pericolele la care sunt expuși tinerii din ziua de azi, importanța implicării în problemele comunității, noțiunile de bază din punct de vedere juridic pe care trebuie să le cunoască referitoare la bullying și nu numai au fost teme ale discuției, aceștia fiind sfătuiți să apeleze la instituția noastră ori de câte ori au nevoie de sprijin. Studenții au primit și pliante informative cu numerele de contact ale Poliției Locale Timișoara.

Întâlnirea a fost prima dintr-o serie de activități ce vor fi desfășurate împreună cu reprezentanții Universității, în baza colaborării care a demarat în acest an universitar.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *