Polițiștii locali îi vânează pe timișorenii ce aruncă gunoie aiurea

Polițiștii locali îi vânează pe timișorenii ce aruncă gunoie aiurea

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au acționat în ultima săptămână pentru depistarea timișorenilor care abandonează gunoaiele pe stradă, chiar dacă curățenia de toamnă s-a încheiat.

De altfel, Poliția Locală a și atenționat în mai multe rânduri populația că după finalizarea campaniei de curățenie se va trece la sancțiuni în cazul celor depistați abandonând deșeuri pe domeniul public. Astfel, au fost aplicate de la finalizarea acțiunii zece amenzi în valoare de 7700 lei conform legii unor timișoreni surprinși aruncând resturi pe străzile Sofocle, Musicescu, Calea Șagului, Gheorghe Doja, General Dragalina, Ardealul, Lacului, Miorița, G. Ureche.

Polițiștii locali vor acționa în continuare pe această linie, un sprijin important venind și din partea populației care a sesizat în mai multe rânduri cazuri de abandon de deșeuri. De asemenea, atragem atenția că se iau în continuare măsuri de sancționare și în baza constatărilor proprii în urma acțiunilor din teren, cât și în baza imaginilor surprinse de camerele video montate în zonele în care se formează frecvent rampe clandestine de deșeuri”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *