Polițiștii locali au mers în cartierele Șagului și Girocului. Ce au reclamat timișorenii

Polițiștii locali au mers în cartierele Șagului și Girocului. Ce au reclamat timișorenii

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Câinii fără stăpân, personae necunoscute care răstoarnă pubele de gunoi, rampe clandestine și , persoane fără adăpost care caută prin pubele și fac mizerie pe lângă ele, astea sunt principalele probleme cu care se confruntă timisorenii ce locuiesc în Calea Șagului și Girocului. Polițiștii locali au continuat și în aceste zile acțiunile în cartierele din oraș, cu scopul de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni pentru a vedea care sunt problemele cu care aceștia se confruntă în zonele în care locuiesc.

 În cadrul acțiunii din Șagului și Girocului oamenii legii au relaționat cu 123 de persoane, fiind consemnate problemele ridicate de acestea, printre care persoane necunoscute care răstoarnă europubelele de gunoi din fața imobilelor de pe strada unde locuiește, dar și persoane necunoscute care depozitează deșeuri rezultate din construcții pe aceeași stradă, autoturisme abandonate, persoane fără adăpost care caută prin pubele și fac mizerie pe lângă ele, autoturisme care parchează pe trecerile de pietoni pe str. Iovan S. Popovici, deșeurile vegetale rezultate din efectuarea de corecții la arbori pe str. Basmului, câini fără stăpân pe Intrarea Peru, str. Herman Sporer, str. Traian Simu, rampe clandestine de deșeuri pe str. Arh. Duiliu Marcu, str.Arh.Victor Vlad. Pe lângă problemele semnalate de cetățeni, în urma patrulărilor efectuate, polițiștii locali au mai constatat 32 de rampe clandestine de deșeuri, terenuri virane sau neîmprejmuite şi clădiri în stare avansată de degradare și 21 de locații cu autovehicule ce par abandonate.

“Și de această dată, problemele au fost sintetizate, urmând a se lua măsurile legale care se impun în funcție de fiecare situație în parte, iar cele ce intră în competența altor direcții din Primăria Timișoara sau altor instituții vor fi direcționate acestora”, transmit reprezentanții Poliției Loclae Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *