Polițiștii locali au inspectat cartierele Plopi, Kuntz și Traian din Timișoara. Ce au găsit?

Polițiștii locali au inspectat cartierele Plopi, Kuntz și Traian din Timișoara. Ce au găsit?

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali au continuat zilele acestea acțiunile în cartierele orașului, de această dată efective mărite de polițiști locali fiind prezente în cartierele Plopi, Kuncz, Lunei și Traian.

Acțiunile periodice au loc în cartierele din oraș cu scopul principal de a relaționa cu timișorenii, de a constata la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă și de a lua măsuri în cazul în care situația o impune, în cazul altor probleme semnalate, acestea fiind direcționate către instituțiile abilitate.

Astfel, în urma acestei acțiuni, s-a relaționat cu 195 de timișoreni, care au sesizat probleme diverse, printre care gunoi neridicat pe str. Rotundă nr.14-16, câini lasăți în libertate pe str. Cocorilor și în Parcul Regina Maria, tineri care fac gălăgie, mizerie și consumă alcool la intersecția str.Gh. Asachi cu str. Soarelui, persoane care aruncă deșeuri peste dig, pe malurile Begăi pe str. Rudolf Walter etc.

În cadrul constatărilor și în urma semnalărilor cetățenilor, au fost identificate de polițiștii locali și un număr de 36 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 8 locații identificate ca terenuri virane neîmprejmuite și cu imobile degradate, precum și 40 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către celelalte structuri în competența cărora se află, pentru luarea măsurilor de remediere. Acțiunile continuă și în perioada următoare și în celelalte cartiere ale municipiului“, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *