Polițiștii l-au prins pe infractorul care a înșelat două persoane din Caransebeș, prin metoda Accidentul

Polițiștii l-au prins pe infractorul care a înșelat două persoane din Caransebeș, prin metoda Accidentul

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii au reușit identificarea autorului bănuit că ar fi înșelat două persoane din Caransebeș, prin metoda Accidentul. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din Caransebeș, aceștia au reușit identificarea autorului înșelăciunilor de marți, 7 februarie, prin metoda Accidentul, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Buzău. Sub pretextul că fiul ei mai are nevoie de bani pentru intervenția chirurgicală din Franța, bănuitul a contactat-o din nou pe femeia din Caransebeș, acesta cerându-i ieri încă 4.000 de lei.

Aseară, în jurul orei 20.10, când bărbatul s-a prezentat la domiciliul femeii pentru a ridica banii, polițiștii serviciului de Investigații Criminale din Caransebeș au reușit prinderea în flagrant a acestuia. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că în cursul zilei de marți, 7 februarie, în intervalul orar 10.30-12.30, două persoane din Caransebeș au fost înșelate prin metoda ,,Accidentul’’ cu suma de 15.000 de lei și 1.000 de euro. Bărbatul din Caransebeș care a anunțat primul Poliția a declarat că în jurul orei 10.30 a fost contactat telefonic de o persoană necunoscută care i-a  spus că fratele lui, aflat în Austria, a suferit un accident în urma unui cutremur, iar pentru aducerea acestuia în țară, cu elicopterul, este necesar să achite suma de 10.000 de lei. În urma înțelegerii telefonice, la domiciliul bărbatului s-a prezentat o femeie care a declarat că este de la SMURD și că ea s-ar ocupa de cazul fratelui accidentat în Austria. Bărbatul i-a înmânat banii, ulterior dându-și seama că a fost înșelat.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *