Poliţiştii din Timiş în luptă cu evaziunea fiscală, în domeniul panificaţiei

Poliţiştii din Timiş în luptă cu evaziunea fiscală, în domeniul panificaţiei

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

În cursul zilei de ieri, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul comercializării produselor de panificaţie. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 66.000 de lei.

Activităţile desfăşurate, se înscriu în planul de acţiuni la nivel naţional, dispus de Şeful Poliţiei Române, pentru perioada 2- 9 aprilie, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale premergător Sărbătorilor Pascale. La data de 3 aprilie, poliţiştii au continuat acţiunile preventiv-reactive pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Catolic şi Ortodox.

Astfel, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat pe raza judeţului în scopul prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei. Au fost controlate 9 societăţi comerciale, poliţiştii aplicând 6 sancţiuni contravenţionale conform Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoare sancţiunilor se ridică la 66.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au confiscat aproape 500 de kg de făină şi alte produse de panificaţie, a căror valoare este de aproape 800 de lei. Acţiunile poliţiştilor vor continua.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *