Polițiștii din Timiș au dat 13 amenzi patronilor care nu au respectat regulile anti-COVID19

Polițiștii din Timiș au dat 13 amenzi patronilor care nu au respectat regulile anti-COVID19

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii au dat iarăși amenzi, fiindcă nu se respectă regulile anti-COVID în Timiș. Ei au fost pe teren, împreună cu reprezentanții Prefecturii Timiș, cu polițiștii de frontieră, cu jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cu cei de la Protecția Consumatorului.

Joi, 6 august, În Timiș, au fost verificate 87 de societăți comerciale. În urma controalelor, au fost acordate 13 sancțiuni contravenționale: nouă pentru „nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform prevederilor Legii 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19” și patru „la Legea 61/1991 pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, după cum transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliției Timiș.

Mulțumim operatorilor economici care au respectat normele de protecție împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus, dar și tuturor cetățenilor care au înțeles importanța măsurilor sanitare. Acțiunile de acest gen continuă zilnic în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare. Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!”, este mesajul autorităților.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *