Poliţiştii de la IPJ Timiş câştigă turneul de minifotbal de la Sînandrei

Poliţiştii de la IPJ Timiş câştigă turneul de minifotbal de la Sînandrei

- in Locale, Slider, Sport, Stiri
0

Sindicaliştii din Timiş au demonstrat că se pricep foarte bine şi la fotbal, la competiţia organizată sâmbătă la complexul „Biarena” din Sînandrei.

Poliţiştii au monopolizat practic campionatul de minifotbal desfăşurat la câţiva kilometri de Timişoara. Finala mare a fost câştigată de Sindicatul  SNPPC –  IPJ Timis în detrimentul colegilor de la Sindicatul  SNPPC – Poliția de Frontieră. Marii ghinionişti ai competiţiei au fost cei de la Sindicatul Liber din Universitatea Politehnica Timişoara. Trupa condusă de pe margini de Ilare Bordeaşu şi Sebastian Duma a obţinut doar medalia de bronz. Ultimul loc a fost ocupat de sindicaliştii de la USAMVB Timişoara.

Competiţia de la Sînandrei a reunit şase echipe ale sindicaliştilor din Timiş împărţite initial în două grupe. Peste 100 de persoane au participat la turneul organizat de UST – CNS CARTEL ALFA – FILIALA TIMIŞ.

“Campionatul de minifotbal s-a desfăşuart sub egida unitate şi fair play. Cea mai importantă a fost mişcarea şi socializarea între colegi. Cu siguranţă vom mai organiza astfel de manifestări în viitor la fel de antrenante şi competitive”, ne-a spus Corneliu Podoleanu, preşedintele UST – CNS CARTEL ALFA – FILIALA TIMIŞ.

Manifestarea sportivă de la Sînandrei s-a terminat cu o masă festivă pentru toţi sindicaliştii care şi-au dat viaţa pe teren, dar şi pe marginile lui.