Poliţiştii de frontieră au descoperit nouă migranți ascunși printre saci de pufuleți într-o mașină, la Nădlac

Poliţiştii de frontieră au descoperit nouă migranți ascunși printre saci de pufuleți într-o mașină, la Nădlac

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Poliția de frontieră a informat că duminică spre luni noaptea, în jurul orei  02.50, un cetăţean român, în vârstă de 22 de ani, conducând o autoutilitară înmatriculată în România s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak.

Conform documentelor de însoţire a mărfii, şoferul transporta cutii și saci de pufuleți, având ca destinaţie Germania. În urma analizei de risc specifice, poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea controlului amănunţit al mijlocului de transport. În interiorul autoutilitarei au descoperit nouă persoane, dintre care opt bărbaţi și o femeie, ascunse sub cutiile și sacii de pufuleți în compartimentul marfă În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Vietnam cu vârste cuprinse între 21 şi 38 ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul autoutilitarei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *