Politistii au prins patru din cei sase suspecti in cazul crimei intre migranti din Timisoara FOTO

Politistii au prins patru din cei sase suspecti in cazul crimei intre migranti din Timisoara FOTO

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Patru din cei șase suspecți în cazul crimei între migranți din zona Gării de Nord din Timișoara au fost prinși, în această seară, de către oamenii legii. Potrivit Poliției Locale Timișoara, cei patru, împreună cu alți migranți, erau cazați la o pensiune din Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au fost solicitați, în această după-amiază, în jurul orei 16.20, de către polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, să-i sprijine în acțiunea de identificare a suspecților în cazul crimei din data de 19 aprilie, din zona Gării de Nord., existând date că aceștia ar fi cazați la Pensiunea Diamond Residence de pe str. Miron Costin. Astfel, în locația respectivă au fost identificați patru din cei șase suspecți, și încă patru persoane tot din categoria migranților care nu dețineau documente și care au fost predați la IGI. În cursul zilei de astăzi, polițiștii locali au mai predate la IPJ Timiș alți 27 de cetățeni afgani pentru audieri în același caz”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Vă reamintim că, luni seara, în urma unui conflict izbucnit între migranți, un afgan a fost ucis, iar un altul grav rănit, în zona gării de nord din Timișoara, după ce au fost atacați cu un cuțit. După ce au vizionat imaginile surprinse de camere de supraveghere din zonă, polițiștii au reușit să stabilească un cerc de suspecți.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *