Polițiști locali, agresați de doi tineri în Piața Bălcescu. Au sărit la bătaie, au tras de cămașa unuia dintre polițiștii locali și i-a rupt gradele

Polițiști locali, agresați de doi tineri în Piața Bălcescu. Au sărit la bătaie, au tras de cămașa unuia dintre polițiștii locali și i-a rupt gradele

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

O patrulă de polițiști locali, aflați în serviciu, în această dimineață, în jurul orei 09.00,  în Piața Nicolae Bălcescu, au fost agresați de doi bărbați.

Totul s-a întâmplat când polițiștii locali legitimau o persoană care era suspectă de apelare la mila publicului, moment în care, doi bărbați, frați, de 29 și 33 de ani, din primele date fiii persoanei în cauză, au sărit la bătaie, trăgând de cămașa unuia dintre polițiștii locali și rupându-i gradele.

Imediat polițiștii locali l-au reținut pe cel mai tânăr dintre ei, cel de-al doilea fugind de la locul incidentului, și au chemat în sprijin echipajul din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă. Aceștia din urmă, în baza semnalmentelor și a datelor avute, în scurt timp au reușit identificarea și reținerea celui de-al doilea bărbat“, spun reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Cei în cauză au fost conduși la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara și ulterior au fost predați lucrătorilor delegați din cadrul Secției 3 Poliție, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fiind apoi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *