Poliția și jandarmii cu ochii pe meciul ACS Poli Timişoara – CSM Poli Iaşi. Ce recomandă oamenii legii

Poliția și jandarmii cu ochii pe meciul ACS Poli Timişoara – CSM Poli Iaşi. Ce recomandă oamenii legii

- in Locale, Sport, Stiri
0

Efective ale Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara, în cooperare cu efective ale I.P.J. Timiş, I.S.U. Timiş şi Poliţia Locală Timişoara, asigură măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor pe timpul desfăşurării meciului de fotbal dintre echipele ACS Poli Timişoara şi CSM Poli Iaşi.

Competiţia va avea loc duminică, 14 mai, începând cu ora 18.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu” din municipiul Timişoara iar accesul spectatorilor în incinta arenei se va face începând cu ora 16.00. Intrarea în stadion, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai Poliţiei Locale Timişoara.

În zona apropiată stadionului, este interzisă comercializarea şi desfacerea băuturilor alcoolice, între orele 16.00 şi 21.00.

Recomandări pentru suporteri:

Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care pot duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice şi, de asemenea, informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion obiecte care pot să pună în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Este interzis accesul în stadion cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire. Participanţii la manifestarea sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive, explică lt.col. Finata Emilia Margareta, ofițer Informare, relatii publice si cu publicul – Gruparea de Jandarmi Mobila “Glad Voievod” Timișoara.

Gh. M.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *