Poliția Rutieră Timiș dată în judecată pe motiv de banditism! Vezi ce a pățit un tânăr din Giroc cu oamenii legii

Poliția Rutieră Timiș dată în judecată pe motiv de banditism! Vezi ce a pățit un tânăr din Giroc cu oamenii legii

- in Eveniment, Locale, Slider
0

Poliția Rutieră Timiș a ajuns să fie acuzată că acționează precum bandiții. Atacurile extrem de grave vin de la un tânăr din comuna Giroc, amendat recent de oamenii legii, pentru depășirea limitei legale de viteză. Cristian Condescu susține că polițiștii au acționat precum bandiții. Și asta doar pentru a face norma de amenzi.

S-a întâmplat la sfârșitul anului trecut chiar înainte de calea ferată din localitatea Giroc. O mașină fără însemnele poliției, un Logan albastru stătea strategic la pândă între panourile 2 și 3 de avertizare a liniei de cale ferată din localitate. Chiar dacă polițiștii erau parcați ilegal aceștia nu au avut niciun stres să împartă amenzi pentru depășirea limitei de viteză. Metoda este bine-cunoscută în zonă și localnicii îi știu deja pe polițiștii ce stau aproape zi de zi la pândă.

„Le reproșez că stăteau cu mașina neinscripționată de poliție, un logan albastru între panoul 2 și 3 de avertizare de cale ferată, un lucru total ilegal. Când i-am întrebat dacă li se pare normal să stea parcați într-un loc unde oprirea este interzisă și într-o mașină fără însemnele poliției s-au iritat și mi-au cerut să le arăt unde scrie în lege că nu au voie să facă așa ceva. Voi contesta amenda și îi voi da în judecată. Pentru că au stat ascunși ca bandiții la vânătoare pentru a face norma de amenzi.  Mi se pare un lucru ilegal și anormal, nu mai suport să fiu călcat în picioare de oameni care se cred zei dacă poartă o uniformă”, ne-a declarat Cristian Condescu.

10941684_10203623651261479_1491582768_n