Poliția măștilor lovește din nou, în Timiș

Poliția măștilor lovește din nou, în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii au continuat să verifice dacă timișenii respectă măsurile și interdicțiile impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19. Astfel că, la activităţile de duminică au participat 260 de forţe de ordine care au verificat 195 de societăți comerciale, 68 de mijloace de transport persoane, dintre care 40 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 2500 de persoane.

234 de timișeni au luat amendă pentru că nu purtau masca de protecție. Au luat amenzi și operatorii economici care nu au respectat interdicțiile.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate  288 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 79.350 de lei. Dintre acestea, 234 de sancțiuni contravenționale în valoare de 49.350 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 13 sancțiuni în valoare de 22.500 de lei au fost aplicate operatorilor economici cât și persoanelor fizice pentru desfășurarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții. 41 de sanctiuni în valoare de 7.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulatie, dintre acestea 13 sanctiuni în valoare de 6.500 de lei au fost aplicate pe raza localității carantinate“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *