Poliția măștilor face din nou ravagii în Timiș

Poliția măștilor face din nou ravagii în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii continuă să verifice dacă timișenii respectă măsurile privind limitarea răspândirii coronavirus. Astfel că, miercuri la activităţi au participat 241 de forţe de ordine care au verificat 79 de societăți comerciale, 51 de mijloace de transport persoane, dintre care 34 de mijloace de transport în comun și au legitimat peste 1500 de persoane.

Aproape 150 de timișeni au luat amendă pentru nu purtau masca de protecție și 15 că nu au respectat interdicția privind libera circulație.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 162 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 59.500 de lei. Dintre acestea, 147 de sancțiuni contravenționale în valoare de 53.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 15 sanctiuni în valoare de 6.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19“, transmite IPJ Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *