Politehnica Timișoara și-a prezentat, joi, jucătorii transferați în această pauză competițională

Politehnica Timișoara și-a prezentat, joi, jucătorii transferați în această pauză competițională

- in Locale, Sport, Stiri
0

Politehnica și-a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la Centrul de Conferințe al UPT, jucătorii transferați în această pauză competițională.

Au fost aduși Alexandru Munteanu, Sergiu Popovici, Nicolae Sofran, Dorin Codrea, Alexandru Pop și Dragoș Săulescu.

Staff-ul clubului – conf. univ. dr. ing. Florin Drăgan (președintele ASU Politehnica), directorul sportiv Marius Cociu și antrenorul Octavian Benga – și-a expus gândurile legate de apropierea startului.

Campionatul se va relua în acest week-end, dar timișorenii vor avea etapă liberă, deoarece Daco-Getica București s-a retras din competiție. În clasamentul Ligii a II-a, Poli este pe locul 6, cu 31 de puncte.

Politehnica va susține, sâmbătă, pe stadionul Știința, de la ora 14, ultimul amical al iernii, cu FK Zemun, din eșalonul secund al Serbiei.

Conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, rector al Universității Politehnica din Timișoara: „Pentru mine este ultima conferință de presă în calitate de președinte al clubului pentru că, trecând în poziția de rector din 16 martie, se va ocupa altcineva din calitate de președinte de club, tot din cadrul Politehnicii. Legat de ce urmează, pot să vă spun că e o emulație care se datorează și antrenorului Tavi Benga. Eu cred că s-a apropiat de clubul nostru și mai multă lume din mediul de afaceri. E adevărat, încă nu avem sponsori cu contribuții importante sau mari; să îi zicem. Sper să avem un început foarte bun de mini-retur. Obiectivul e 1-10, dar nu știi niciodată unde ajungi. Lotul îl știu destul de bine și din punct de vedere uman e o calitate ridicată. Din punct de vedere tehnic îl las pe domnul antrenor să vă comunice mai multe. Atât aveam să vă spun și oricând, și din calitate de rector, mă veți putea accesa pentru discuții legate de club chiar dacă discuțiile legate de transferuri ar fi bine să le purtați cu staff-ul tehnic”.