Politehnica Timișoara îi salută pe suporteri în Piața Unirii, miercuri, seara

Politehnica Timișoara îi salută pe suporteri în Piața Unirii, miercuri, seara

- in Locale, Sport, Stiri
0

Băieții în Ghete vin în fața suporterilor din Timișoara, miercuri 31 iulie, seara, de la ora 19.00, în Piața Unirii, pentru a-i cunoaște și pentru ca ei să intre în febra noului sezon.

Vă așteptăm miercuri, 31 iulie, pe înserat, la ora obișnuită. Ne strângem în Piața Unirii, în curtea interioară de la D arc, pentru a-i aștepta pe băieți. Între timp ne încălzim cu o piesă, ne răcorim cu o bere rece și facem planul de bătaie pentru anul ce vine. Pentru cei curioși să își imortalizeze visele de început de sezon amenajăm și un photo corner”, îndeamnă clubul de fotbal.

De asemenea va avea loc și o tombolă la care veți putea câștiga tricouri cu semnăturile fotbaliștilor noștri, precum și alte materiale promoționale.

Toți banii strânși în urma tombolei vor fi folosiți pentru înființarea unui fond pentru un proiect de suflet despre care veți afla mai multe detalii în cadrul evenimentului.

Ne vedem miercuri seara, pentru Poli a noastră, pentru Timișoara, pentru a fi lângă băieți înaintea celui mai frumos, dar și dificil sezon din toate de până acum! Înainte Politehnica!”, mai îndeamnă reprezentanții clubului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *