Poli Timișoara a învins-o pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu cu 3-2

Poli Timișoara a învins-o pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu cu 3-2

- in Locale, Sport, Stiri
0

Poli Timișoara s-a impus în amicalul disputat cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu pe Stadionul Ştiinţa, marți. Ocupanta poziţiei secunde din Liga 2 a condus cu 1-0 şi 2-1, dar Politehnica a întors rezultatul şi a câştigat cu 3-2.

Contrar cursului, Viitorul Pandurii a deschis scorul în minutul 24 prin Şerbănescu, cu o reluare din interiorul careului, după ce a rămas cu puţin noroc singur cu portarul. Înaintea pauzei, Plazonja (26) şi Mera (45) au mai ameninţat buturile vizitatorilor, dar fără a reuşi primul gol timişorean. Acesta a venit până la urmă în debutul părţii secunde, după ce Ivanovici a fost faultat în marginea careului şi s-a acordat lovitură de pedeapsă. Mircea Axente a fructificat penalty-ul din minutul 48, cu toată opoziţia lui Bodea, care intuise direcţia balonului. Viitorul Pandurii a trecut însă din nou în avantaj şapte minute mai târziu, când Mitrică a scăpat la limita ofsaidului şi a săltat mingea pe lângă portarul nostru.

Alb-violeţii nu au dezarmat iar în minutul 70, în urma unei faze fixe, Coadă a provocat reuşita de 2-2, un autogol, mingea intrând în poartă până la urmă din piciorul lui Ciul. Elevii lui Dan Alexa au forţat imediat şi victoria, a doua în testele din 2021. Mai întâi Popovici (74) a trimis agonizant peste poartă din careul mic apoi, în următorul minut, Axente a fost aproape de o reuşită din marginea careului. Minutul 86 a adus însă şi mult căutatul gol de 3-2, Ivanovici a pătruns din banda stângă şi a centrat pe jos de pe linia de fund, în faţa careului mic, acolo unde l-a găsit pe Alin Ignea, marcator cu un şut precis.

Următorul joc de pregătire al echipei, ultimul înaintea duelului din Cupa României cu Astra, va fi miercuri, 3 februarie, cu Pandurii Tg. Jiu.

Politehnica Timişoara: Hindrich – Sofran, Scutaru, Mera, Popovici – D. Codrea, Casado – D. Radu, Ivanovici, Manea – Plazonja. Au mai intrat: Jurj, Ignea, Bocşan, R. Rus, Axente, Coadă, D. Andrei, Bîrlovean. Antrenor: Dan Alexa.

Viitorul Pandurii: D. Rusu – Buleică, Lixandru, Băican, Dragu – Prejmerean, Țegle – Șerbănescu, Cioiu, Gîrbiță – Bădăuță. Au mai intrat: Bodea – Copaci, Oros, Paraschiv, Mitrică, Luduşan, Chiorean, Costea, Enache, Ciul şi D. Buia. Antrenor: Flavius Stoican.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *