PNL vrea parteneriat administrativ pentru Timiș cu toate partidele politice

PNL vrea parteneriat administrativ pentru Timiș cu toate partidele politice

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PNL vrea un parteneriat administrativ la nivelul județului Timiș cu toate forțele politice. Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica a spus că a lansat o invitație către celelalte forțe politice din județ și că a primit răspuns pozitiv din partea Pro România și PMP.

Este o intenție a noastră a PNL  de a coaliza toate forțele politice din Timiș într-un parteneriat administrativ. Deja am lansat această invitație către PMP, Pro România, UDMR, cu USR avem deja o înțelegere politică și administrativă la nivelul Consiliului Județean și al Primăriei Timișoara și dorim să extindem această înțelegere și la nivelul administrativ în toate unitățile administrativ teritoriale din județul Timiș. Am primit deja răspunsuri pozitive de la Pro România, de la PMP și așteptăm discuțiile în forurile statutare și la celelalte partide politice“, a spus Alin Nica.

Alin Nica a criticat propunerea PSD de a se coaliza toți parlamentarii de Timiș pentru proiectele județului.

Am auzit că PSD propunea un așa-zis pact, o așa-zisă întâlnire cu parlamentarii pentru a susține proiectele Timișului. Nu am cum să nu observ falsitatea din spatele acestei declarații publice. De ce nu au făcut-o atunci când au fost la guvernare și aveau hățurile în mână și chiar puteau face ceva pentru județ. Alianța noastră administrativă pe care o propunem va produce efecte, pentru că toți semnatarii au putere de decizie și sunt oameni serioși. Spre deosebire de declarațiile pompoase venite de la PSD,  noi preferăm să facem ceea ce așteaptă timișorenii și timișenii de la noi, cei care ne-au acordat încredere și ne-au votat. Lăsăm pe cei de la PSD să vorbească în continuare și săse gândească la anii când au fost la guvernare și nu au făcut nimic pentru timișeni și timișoreni“, a mai spus Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *