PNL si USR nu se mai suporta nici in Timis. SMTT le-a dat “foc”

PNL si USR nu se mai suporta nici in Timis. SMTT le-a dat “foc”

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Vicepreședintele CJT, Alexandru Proteasa îl trezește   pe arogantul viceprimar USR al Timișoarei, Ruben Lațcău pe tema Societății Mitropolitane de Transport Timișoara.

Lațcău spunea miercuri că primarii PNL și PSD vor să schimbe statul SMTT și că transportul public din Timișoara să fie condus de primarii din Dudeștii Noi sau Sânnicolau Mare.

Consiliul Județean Timiș este preocupat și are atribuții în ceea ce privește transportul județean, însă nu face parte din SMTT. Ne dorim și sperăm să devenim membri, în acest sens, am desemnat, din partea instituţiei, o comisie de negociere care va avea o primă întâlnire săptămâna viitoare. Sunt oarecum surprins de menționarea mea și a CJ Timiș în contextul ieșirii publice nervoase a viceprimarului Timișoarei, Ruben Lațcău, care se plânge că nu mai poate gestiona SMTT-ul și că are probleme cu primarii din zona metropolitană. Îmi pare rău pentru situația cu care se confruntă, însă îi reamintesc că poartă răspunderea deciziilor luate fără contribuția CJ Timiș. Cel mai probabil e vorba de o administrare deficitară și lipsită de strategie a resurselor”, a scris Alexandru Proteasa pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Proteasa spune că Lațcău este nemulțumit că unele autobuze ar ajunge în Satchinez, dar nu are nicio problemă să ajungă pâna la Foeni.

“Înțeleg că are o nemulțumire privind deservirea localității Satchinez, de exemplu, dar consideră perfect firesc să se extindă dincolo de zona metropolitană, până la Foeni, la 35 km de Timișoara, tocmai la granița cu Serbia, unde este primar USR-PLUS, fără îngrijorări că scoate autobuze de pe linia 33. SMTT-ul s-a extins atât cât a avut capacitate să o facă, iar dacă s-a extins mai mult, îi recomand să analizeze mai atent cazul Foeni, ca să înțeleagă ce se întâmplă. Sunt convins că, în cele din urmă, viceprimarul Ruben Lațcău va reuși să comunice eficient cu primarii din SMTT, iar pentru tot ce ține de Consiliul Județean Timiș, îl asigurăm de sprijinul nostru, astfel încât, prin colaborare și nu prin atacuri publice, să rezolvăm problemele de transport ale timișenilor”, mai scrie Proteasa pe Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *