PNL renunta la Primaria Timisoara si mizeaza tot pe CJ Timis. Alin Nica si sotul Simonei Amanar au anuntat in acelasi timp ca vor sa candideze

PNL renunta la Primaria Timisoara si mizeaza tot pe CJ Timis. Alin Nica si sotul Simonei Amanar au anuntat in acelasi timp ca vor sa candideze

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0
Deși mai sunt doi ani până la alegerile locale, “competiția” internă pentru fotoliul de primar, respectiv președinte al Consiliului Județean, în PNL Timișoara și Timiș lupta a început. Primul care și-a depus candidatura pentru postul de primar este nimeni altul decât actualul viceprimar inutil al Timișoarei, Cosmin Tabără Amânar, soțul celebrei gimnaste Simona Amânar.
Soțul Simonei Amânar oricum se vede deja primar al Timișoarei, dar liberalii cu state vechi susțin că nu va reuși să scoată mai mult de 10 procente la viitoarele alegeri. Este evident că acesta ar termina cursa electorală în spatele actualului primar, Dominic Fritz, dar și a marelui său adversar, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu. PNL-iștii nu au un candidat mai bun, după ce Robu le-a dat cu flit.
Anunțul a fost făcut de Alin Nica, președintele PNL Timiș, care nu s-a lăsat mai prejos și și-a anunțat candidatura în competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș. Dacă la alegerile locale din 2020, Alin Nica a avut parte de un val de susținere atât din partea primarilor liberali, cât și a alegătorilor, acum, se pare, că nu se mai poate bucura de acest lucru.
PNL este un partid viu cu oameni care trăiesc politica. În PNL competiția este un mod de viață și de aceea mă bucur să anunț că avem prima candidatură pentru postul de primar al Timișoarei. Competiția pentru această poziție extrem de importantă a fost deschisă de viceprimarul Timișoarei și președintele Organizației PNL Timișoara, Cosmin Tabără. Vreau să îl felicit pe colegul nostru pentru curaj și îi urez succes în competiția internă. (…). Și, dacă am ajuns aici și avem un prim candidat pentru postul de primar al Timișoarei, vreau să îmi anunț și eu intrarea în competiția internă pentru postul de președinte al Consiliului Județean Timiș. Ca și în cazul Primăriei Timișoara, și aici, lista este deschisă pentru orice membru PNL care are un program și proiecte care să îi permită să obțină votul membrilor de partid astfel încât să fie desemnat candidatul nostru pentru această funcție“, spune Alin Nica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *