PNL a stabilit lista candidaților pentru Consiliul Local Timișoara

PNL a stabilit lista candidaților pentru Consiliul Local Timișoara

- in Administratie, Locale, Politica, Stiri
0

PNL Timișoara a stabilit care sunt candidații care vor intra în cursa pentru funcția de consilier local al Municipiului Timișoara. Anunțul a fost făcut de primarul Nicolae Robu, care deține și funcția de președinte al PNL Timiș.

Potrivit lui Robu, lista candidaților a fost aprobată, aseară, de către PNL Timișoara. “Să avem succes, stimați colegi! Sunteți, cu toții, așa cum se poate remarca, oameni de succes, iar eu vă știu iubitori de Timișoara, preocupați de mai binele public! Aveți încredere în noi, stimați timișoreni! Împreună cu dv., facem Timișoara mai tare ca oricând! Mergem la victorie“, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Iată lista completă a candidaților PNL pentru Consiliul Local Timișoara: Dan Diaconu, Cătălin Iapă, Raul Ambruș, Simion Moșiu, Lorenzo Barabaș, Adrian Lulciuc, Ștefan Sandu, Daniela Mariș, Lucian Căldăraru, Cosmin Tabără, Cristian Miclăuș, Vasile Vesa, Grigore Grigoriu, Alin Sîrbu, Lavinia Hogea, Adrian Colhon, Mihai Nastasiu, Gordana Barb, Alexandru Mateuț, Alin Bătrân și Gabriel Cruciat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *