PMP vrea sa câștige primăriile din Sacoșu Turcesc și Uivar

PMP vrea sa câștige primăriile din Sacoșu Turcesc și Uivar

- in Locale, Politica, Stiri
0

PMP se pregătește serios de alegeri in Timiș. Oamenii lui Basescu din teritoriu sunt convinși că vor castiga mai multe primarii din vestul țării. Deputatul Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș a prezentat la sfârșitul acestei săptămâni alți doi candidați pentru primăriile din Timiș. Este vorba despre Emanoil Hârceagă, în prezent viceprimar al comunei Sacoșu Turcesc, care intră în bătălia electorală pentru funcția de primar al comunei.

Vrem să aducem comuna Sacoșu Turcesc la un standard european, să fie în fruntea comunelor mari din județul Timiș. Sacoșu Turcesc este un UAT care face graniță cu Chevereșu Mare, cu Moșnița, Nițchidorf, Liebling. Este o comună destul de grea, sunt șapte sate răspândite pe o suprafață de aproximativ 13.000 de hectare, e greu de gestionat, dar este o comună importantă și pe care cred că o pot gospodării și păstorii alături de viitorii consilieri”, a spus candidatul PMP la funcția de primar al comunei Sacoșu Turcesc, Emanoil Hârceagă.

În cursa pentru fotoliul de primar al comunei Uivar intră consilierul local Bogdan Săvulescu.

Sunt consilier în comuna Uivar de opt ani și am făcut destule lucruri cu echipa mea. În continuare cred că sunt multe probleme de rezolvat la nivel de comună, care este formată din patru sate. Principala problemă a noastră este de a aduce gazul metan în comună. A doua inițiativă a noastră este accesarea de fonduri europene prin care să dezvoltăm comună. Al treilea obiectiv este modernizarea canalelor, podeţelor, avem aceste probleme semnalate de cetățenii din comună și pe care trebuie să le rezolvăm. Noi suntem încrezători în echipa noastră și sper să facem față problemelor”, a spus Bogdan Săvulescu, candidat la funcția de primar al comunei Uivar.

Avem nevoie în fiecare localitate de oameni care să câștige acea încredere și acel sentiment de siguranță a cetățenilor, că viitoare administrație, viitorii primari și consilieri locali, oamenii care îi reprezintă și care îi votează vor face lucrurile bune pentru ei”, a spus președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *