PMP Timis are secretar de stat la Ministerul Transporturilor

PMP Timis are secretar de stat la Ministerul Transporturilor

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Valeriu Lupu, membru PMP Timiș a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor, în Guvernul Orban.

Conform PMP Timiș, Valeriu Lupu a activat în domeniul aeronautic în ultimii 35, fiind absolvent al Academiei Militare de Aviație, Sectiunea – Aviatie Civila, Specializarea – Control Trafic Aerian, studii completate cu Facultatea de Electrotehnică și TelecomunicațiiI, Specializarea – Inginer Transporturii si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic Timisoara; Subsecvent au fost absolvite Cursuri specifice Managmentului Siguranței Traficului Aerian, precum si Cursuri specifice Managementului Securității Aeronautice.

Faptul ca paleta activitatilor desfasurate de dl. Lupu, in toti acesti ani, a vizat principalele domenii aflate in sarcina Ministerului Transporturilor – Sectiunea Aviatie, respectiv: Managementul Traficului Aerian; Managementul Companiilor Aeriene; Managementul Operatiunilor Aeroportuare“, transmit reprezentanții PMP Timiș.

Reprezentanții PMP Timiș mai spun că Valeriu Lupu nu are nici o legătură cu accidentul din 1995, petrecut pe Aeroportul Verona cum ar fi lăsat să se înțeleagă unii reprezentanți ai mass-media.

Societatea Banat Air Service, condusa de dl. Valeriu Lupu, a inchiriat un zbor charter ce urma sa fie executat de compania ROMAVIA. Toate responsabilitățile privitoare la desfasurarea zborului respectiv, reveneau companiei ROMAVIA.Dovada acestui fapt, o reprezinta faptul ca concluziile comisiei de achetă din Italia, au evidentiat in mod clar, faptul ca nici un moment Banat Air Service sau dl. Lupu Valeriu, nu au avut nici o vina, intrucat nu aveau responsabilitati cu privire la desfasurarea acelui zbor. Concluzia finala este ca nici compania Banat Air Service si nici dl. LUPU Valeriu personal, nu au avut ca si consecinta responsabilitati juridice sau penale in legatura cu acea catastrofa. In acest context, consideram ca unele informatii aparute in spatiul public, vizeaza doar defaimarea persoanei dlui Lupu Valeriu si are legatura cu numirea acestuia in calitate de secretar de stat”, au transmis reprezentanții PMP Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *