PMP pregateste un candidat surpriza la Primaria Timisoara care sa se bata de la egal la egal cu Robu si Fritz

PMP pregateste un candidat surpriza la Primaria Timisoara care sa se bata de la egal la egal cu Robu si Fritz

- in Locale, Politica, Stiri
0

PMP Timiș este încă în căutarea candidatului cel mai bun pentru Primaria Timișoara. Cel mai probabil până la sfârșitul lui februarie, candidatul surpriză al PMP Timiș va fi anunțat.

Căutăm candidat pentru Primăria Timișoara. La Timișoara este cel mai greu, fiind cel mai important oraș. Nu vrem să greșim, sondăm, avem sondaje, le mai tot repetăm, încercăm să stăm de vorbă, să căutăm cea mai bună soluție. Dar vreau să vă garantez că vom avea un candidat care va fi o surpriză și ne vom lupta de la egal la egal cu toți ceilalți contracandidați care vor fi în competiție. Nu pot să vă spun dacă va fi din interior sau din afară. Eu sper că până la sfârșitul lui februarie să-l anunțăm”, a spus deputatul și președintele PMP Timiș, Cornel Sămărtinean.

Sămărtinean spune că obiectivul PMP Timiș este câștigarea primăriei din orașul de pe Bega.

Opțiunea PMP astăzi este de a avea un candidat de forță, valabil, cu care să avem șanse reale. Mai ales în perspectiva organizării de alegeri în două tururi, la Timișoara, la fel ca în alte localități, cred că o să fie surprize. Lupta trebuie să se dea pe voturi, iar reprezentativitatea primarilor să fie una de consistență. (…). Obiectivul nostru este câștigarea Primăriei Timișoara. Probabilitatea să câștigăm și majoritatea în Consiliul Local Timișoara este mică, dar eu sunt convins că dacă reușim să câștigăm Primăria Timișoara, acel candidat va obține și 30-35% procent în Consiliul Local”, a mai spus Sămărtinean.