PMP face campanie ilegala, la Timisoara! Sora Ligia Dugulescu si parlamentarii virtuali au luat-o pe urmele USR-istilor

PMP face campanie ilegala, la Timisoara! Sora Ligia Dugulescu si parlamentarii virtuali au luat-o pe urmele USR-istilor

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
1

Disperare mare în partidul lui Traian Băsescu, după ce majoritatea sondajelor îi dau la 3%, înainte de alegerile de duminică. Oamenii Domnului în frunte cu sora Ligia Dugulescu speră însă la o minune PMP, la Timișoara. Și au decis că ultima soluție este o campanie agresivă, în stil USR, în care persoane să se plimbe prin Timișoara cu pancarte electorale în mână. Din păcate pentru ei această campanie este ilegală. USR a renunțat la Timișoara la acest tip de campanie după ce a fost interzisă printr-o hotărâre a BEJ confirmată de Biroul Electoral Central, la sfârșitul lui noiembrie.

Reprezentanții PMP Timiș știau foarte bine acest lucru, dar nu pare să le fi păsat. Nici onoarea că ești pocăit, nici că ești membru PMP nu ar trebui să-ți dea puterea de a îți bate joc de lege

“Miscam România! În 6 decembrie 2020 este important să alegi valorile care te reprezintă”, este mesajul postat ieri pe FB, de Ligia Dugulescu, locul I  la Senat din partea PMP Timiș. Sub el pozele cu campania ilegală. Ligia este cunoscută în special pentru că a fost fiica celebrului pastor Petru Dugulescu. Pe locul I la Camera Deputaților din partea PMP este controversatul traseist politic, Mihail Neamțu.

 

1 Comment

  1. O alta flamanda? Mars la lucru nu la cersit in intersectii….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *