Ploile nu ocolesc Banatul. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Ploile nu ocolesc Banatul. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Vom avea parte de zile cu temperaturi de peste 20 de grade Celsius în Banat, însă ploile nu par să ne ocolească, în zilele următoare. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru perioada 10 – 23 mai, valabilă pentru vestul țării.

Vremea, caldă în primele zile ale intervalului de prognoză, când se vor înregistra maxime termice, în medie, de 25…27 de grade, se va răcori ulterior, astfel încât, în jurul datei de 13 mai, media regională a temperaturilor maxime va fi de 20 de grade. Va urma un proces de încălzire, iar între 15 și 23 mai valorile termice diurne se vor situa între 22 și 25 de grade, caracterizând un regim termic normal pentru această perioadă. Nopțile vor fi răcoroase la începutul intervalului, când media minimelor nocturne va fi de aproximativ 7 grade, apoi valorile termice vor fi în creștere spre 10…12 grade în intervalul 12 – 23 mai”, a informat ANM.

Probabilitatea de ploaie va fi în creștere începând cu data de 12 mai, dar averse mai însemnate cantitativ și pe arii mai extinse se vor semnala cu precădere în jurul datelor de 12 și 13 mai, precum și în intervalul 17 – 19 mai, în Banat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *