Ploile nu ne ocolesc în vestul țării. Anunțul meteorologilor

Ploile nu ne ocolesc în vestul țării. Anunțul meteorologilor

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0
ploi

Ploile nu par să ne ocolească nici în următoarele zile. Meteorologii au emis, astăzi, o nouă avertizare de vreme rea. Astfel, de astăzi, până marți, la ora 06.00, sunt așteptate ploi în întreaga țară.

În intervalul menționat vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică, în cursul zilei de duminică (7 iunie) în regiunile vestice, nord-vestice, local în cele centrale și sudice, precum și în zonele de munte, iar luni (8 iunie), îndeosebi în vestul și nordul teritoriului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp“, a informat Administrația Națională de Meteorologie.

De altfel, în această seară, mai multe localități din județul Timiș se află sub cod galben de ploi. De asemenea, este așteptat să cadă grindină de mici dimensiuni și este posibil să avem parte de descărcări electrice, averse care vor cumula 15-20 l/mp, precum și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *