Ploi și în următoarea săptămână, în Banat

Ploi și în următoarea săptămână, în Banat

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat. Astfel, potrivit meteorologilor, ploile nu par să ocolească vestul țării nici în următoarele zile.

Intervalul va debuta cu valori termice maxime în jur de 27 de grade, însă până la mijlocul săptămânii pe fondul accentuării instabilității atmosferice, temperatura va scădea la o medie regională de 24 de grade. După acest interval se va reveni la o valoare medie a temperaturilor maxime de 27…28 de grade, ce se va menține fără variații importante până la finalul celor două săptămâni de prognoză. Temperaturile minime la nivelul regiunii vor fi cuprinse între 14 și 16 grade. Instabilitatea atmosferică va fi tot mai accentuată, astfel în intervalul 8 – 12 iunie, vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi local însemnate”, a informat ANM.

Probabilitatea de averse cu caracter torențial se va menține ridicată și după data de 21 iunie, în Banat, aceste fenomene urmând să fie mai frecvente în timpul după-amiezelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *