Ploi în următoarele două săptămâni, în Banat. Anunțul meteorologilor

Ploi în următoarele două săptămâni, în Banat. Anunțul meteorologilor

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0
frunze toamna

Vom avea parte de temperaturi mai mari decât cele normale, în perioada următoare, în vestul țării. Administrația Națională de Meteorologie a făcut publică, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Banat, care arată că o ușoară răcire a vremii se va produce abia de la mijlocul lunii noiembrie.

În cea mai mare parte a intervalului, valorile de temperatură se vor situa peste normele climatologic specifice în prima jumătate a lunii noiembrie. Astfel, maximele diurne se vor încadra, în medie, între 15 și 18 grade, cu valori chiar mai ridicate în data de 5 noiembrie. Abaterea pozitivă a valorilor minime față de normalul perioadei va fi semnificativă, acestea urmând a se încadra între 8 și 13 grade, mediat regional. O ușoară răcire a vremii este estimată a se produce după data de 13 noiembrie, însă cel mai probabil va rămâne mai caldă decât în mod obișnuit”, a informat ANM.

Potrivit meteorologilor, probabilitatea pentru ploi, temporar mai însemnate cantitativ, va fi ridicată pe tot parcursul celor două săptămâni de prognoză.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *