Planuri de week-end: plimbare în parc și reînnoirea garderobei, în Iulius Town Timișoara

Planuri de week-end: plimbare în parc și reînnoirea garderobei, în Iulius Town Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Dorința de a petrece cât mai mult timp în natură și de a muta majoritatea activităților în aer liber este un bun motiv să ne facem planul pentru weekend. Te poți încărca cu bună dispoziție și energie în parcul Iulius Gardens, relaxându-te pe gazon sau admirând nuferii ce plutesc pe lac. Poți profita de vizita în Iulius Town și pentru a-ți reînnoi garderoba de la Peek&Cloppenburg, Zara și H&M sau să îți schimbi look-ul.

Pentru sfârșitul de săptămână, rețeta de optimism poate fi o plimbare cu familia ori un prieten drag în aer liber. Parcul Iulius Gardens își așteaptă vizitatorii într-un cadru natural idilic. Gazonul invită la relaxare pe iarbă, copacii sunt gata să adăpostească la umbră amatorii de lectură, iar jocul de culori al florilor este încântător. Plimbarea pe malul lacului dezvăluie și frumusețea nuferilor, o prezență rară și delicată în peisajul urban. Este important să ținem cont de recomandările privind limitarea grupurilor la maximum trei persoane, păstrarea distanței sociale și măsurile de siguranță.

Timpul petrecut în aer liber poate fi însoțit cu o înghețată sau gustări propuse de locațiile deschise în parc. Dacă îți este dor de o cafea savuroasă, Starbucks și Tucano Coffee te servesc în regim „take away”. Cei care vor să își adapteze garderoba la sezonul cald pot face terapie prin shopping la Peek&Cloppenburg, Zara și H&M. Sesiunile de înfrumusețare sunt posibile la Breathless Barber Shop și Lugano Beauty Concept. Pentru răsfățul prietenilor necuvântători este necesară vizita la Animax și Igor Land. Lista locațiile deschise continuă cu hypermarketul Auchan și dm drogherie markt, dar și cu cele care oferă servicii farmaceutice și medicale, de curățătorie și financiare. Programul complet poate fi consultat pe site-ul www.iuliustown.ro sau pe pagina de Facebook Iulius Town Timișoara.

Parcul Iulius Gardens vă așteaptă, pentru că frumusețea lui este completă doar cu oameni veseli și atmosferă relaxantă! Desigur, ne bucurăm împreună de natură respectând măsurile de distanțare socială și de siguranță!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *