Pista de biciclete de pe malul Begăi rămâne fără administrator

Pista de biciclete de pe malul Begăi rămâne fără administrator

Pista de biciclete de pe malul Begăi, realizată cu bani europeni din Timișoara până la granița cu Serbia, rămâne fără administrator de la sfârșitul acestui an.

În prezent, Administrația Bazinală de Apă Banat se ocupă de întreținerea și supravegherea pistei care atrage tot mai mulți iubitori ai mersului pe două roți. Instituția a avut obligația de a administra pista în ultimii cinci ani, perioadă care expiră în lunile următoare.

În aceste condiții, Titu Bojin, directorul ABA Banat, a solicitat Consiliului Județean să administreze pista, prin Asociația de Dezvoltare și Promovare a Turismului în județul Timiș. Deocamdată, șeful CJ Timiș nu a luat nicio decizie.

Deocamdată, așa cum i-am spus și domnului director de la Apele Române, aștept și din partea administratorului care este în acest moment, și anume Apele Române Banat, un material foarte clar, să vedem ce înseamnă administrarea, despre ce bunuri discutăm, astfel încât să putem analiza la ce ne înhămăm pentru preluarea unei astfel de investiții și administrarea unei astfel de investiții pentru că discutăm de o pistă de biciclete de aproximativ 30 de kilometri, până la granița cu Serbia, și nu e ușor nici de supravegheat, nici de întreținut”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *