Piețele și parcurile din Timișoara în care primarul Robu nu vrea să audă manele

Piețele și parcurile din Timișoara în care primarul Robu nu vrea să audă manele

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu a revenit cu noi detalii legate de decizia luată recent de a interzice manelele, dedicațiile și grătarele pe domeniul public al Timișoarei.

Primarul Timișoarei a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care precizează că nu a interzis manelele în Timișoara, lucru pe care “nu poate nimeni să-l facă în democrație“, ci doar “a dispus interdicții de interpretare/difuzare a lor pe domeniul public, în spații deschise“, cum ar fi: Piața Victoriei, Piața Libertății, Piața Unirii, Piața Sf. Gheorghe, Piața Traian, Parcul Rozelor, Parcul Justiției, Parcul Central, Parcul Alpinet, Parcul Botanic, Parcul Copiilor.

Și întreb: ce timișorean este acela care ar vrea contrariul?! Ce apreciere ar primi el, dacă ar exista, din partea comunității timișorene?! Manelele pot fi interpretate / difuzate în Timișoara și pe viitor, fără probleme, pe proprietăți private și chiar pe domeniul public, cu aprobare din partea Primăriei, în spații închise”, a detaliat primarul Nicolae Robu.

De asemenea, edilul Timișoarei a explicat și faptul că nu a interzis micii sau cârnații, ci doar prepararea lor cu foc cu cărbune/lemne pe domeniul public, în spații deschise. “Deci: nu vorbim de spațiile private!-, preparare producătoare de fum abundent și mirosuri puternice. Prepararea în tehnologii neproducătoare de fum abundent și mirosuri puternice este permisă în continuare, inclusiv pe domeniul public în spații deschise. Întreb: e normal ca minunatele noastre piețe și parcuri -le-am nominalizat mai sus pe cele mai importante- să fie inundate de fum?!“, a precizat Robu.