Piețari amendați și marfă confiscată la Timișoara

Piețari amendați și marfă confiscată la Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Piețari amendați și cu marfa confiscată de polițiștii locali din Timișoara. Oamenii legii au început controalele privind modul în care se desfășoară actele de comerți în piețele agro-alimentare din municipiu.

De la începutul lunii, polițiștii locali au amendat 258 de piețari pentru fapte precum blocarea căilor de acces din piețe, neafișarea datelor de identificare, vânzarea de marfă folosind cântare neverificate metrologic, nepăstrarea curățeniei, consum de alcool sau fumat în incinta piețelor, vânzarea de produse fără a deține niciun fel de autorizații sau parcare neregulamentară în perimetrul piețelo.

De asemenea, au fost confiscate bunuri expuse la vânzare fără autorizație precum haine și electronice uzate, linguri din lemn, cuțite, parfumuri, fiind ridicate inclusiv țigări fără timblu abandonate de comercianții ilegali în diverse locații din piețe. Zonele în care au fost depistate cele mai multe încălcări ale legislației în vigoare sunt Piața Iosefin, Piața Badea Cârțan și Piața 700.

Polițiștii locali vor continua acțiunile și în perioada următoare în piețele din municipiu.