Piața semințelor dăruite, la Timișoara

Piața semințelor dăruite, la Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Piața semințelor dăruite –prima ediție din 2019 –va avea loc, în data de 16 februarie, de la ora 10.00, la Liceul Waldorf din Timișoara.

Când vii la Piata Semintelor poți lăsa banii acasă, și nu uita că nu acceptăm nici o formă de discriminare! Anul acesta, ca și în alți ani, gazdă ne va fi școala Waldorf, care ofera un spațiu unde ne putem întâlni si organiza ad-hoc. Acesta este un loc în care fiecare dintre noi contribuie cu surplusul de semințe pe care il are, dar în plus, cu idei, meșteșuguri, zâmbete, talent, prietenie, bucurie, discuții și multe altele. E încă un prilej pentru noi, ca o comunitate de grădinari, să ne putem întâlni și învăța lucruri noi. Mulțumim pentru susținere”,  transmit organizatorii.

Piața semințelor dăruite înseamnă că totul e 100% gratuit și necomercial, organizat de participanți înșiși, fără bani, fără troc, fără schimb. E o zonă temporar autonomă în care se instituie economia cadoului ca alternativă la modelul de distribuire a resurselor bazat pe bani sau schimburi.