Piața micilor producători, în weekend, la Muzeul Satului Bănățean

Piața micilor producători, în weekend, la Muzeul Satului Bănățean

- in Administratie, Locale, Stiri
0
piata volanta

Consiliul Județean Timiș organizează în acest weekend,  sâmbătă 20 și duminică 21 iunie,  la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, prima ediție a evenimentului „Piața Micilor Producători”. Acțiunea își dorește să promoveze producătorii locali în această perioadă grea generată de epidemia cu noul coronavirus. Măsura a fost luată sub umbrela „OcroTim”, program inițiat de președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Ne dorim ca inițiativa să se adreseze exclusiv adevăraților mici producători de legume, fructe, panificație sau orice alt tip de alte produse locale din Banat. A fost gândită ca un sprijin în ceea ce privește desfacerea mărfii. Veniturile micilor producători au fost afectate considerabil de restricțiile de circulație. Piața de la Muzeul Satului este o punte de legătură cu timișenii, un impuls în activitatea de producție locală”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

La eveniment s-au înscris peste 50 de mici producători din Timiș, Caraș-Severin și Arad. Piața se va desfășura între orele 10.00 și 18.00.

Programul OcroTim a fost conceput de președintele CJ Timiș și are ca obiectiv principal relansarea socio-economică a județului, prin implementarea de măsuri concrete în opt domenii de activitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *